Веселин Марешки направи поредния си остър коментар за сложната политическа ситуация

...
Веселин Марешки направи поредния си остър коментар за сложната политическа ситуация
Коментари Харесай

Марешки се разбесня, подгони ДБ и Манолова

Веселин Марешки направи следващия си изострен коментар за комплицираната политическа ситуация в България.

Личните обиди, цинизмите, нападките с думи, отишли прекомерно надалеч от естествените словесни борби – това е всекидневието в 46-то Народно заседание. Това са сега връзките сред партиите, които излъгаха гласоподавателите, че носят смяна и от които българите чакаха да свършат нещо положително за тях. Ще има да чакат.

Всъщност единственото, което направиха тези хора, е да изкопаят дъното на българската политика и да покажат на всички, че за постове са подготвени да ги заплюят в лицето. Публично.

На предходните избори някои ме укоряваха, че върша коалиция с Каракачанов и Симеонов – хора, които преди този момент съм подлагал на критика. И надали не някои тв водещи бяха „ надълбоко възмутени ”. Не отчитаха обстоятелството, че рецензиите бяха с цялостно основание- и за харчовете за самолети, и за разкритията за продажбата на български паспорти, и за отношението към майките на децата с увреждания. Това са кардинални рецензии. Неслучайно водачите се оттеглихме от листите. Защото имаме правила и тъй като общите идеали са по-важни от нечие его.

Това обаче, което виждаме в този момент, е, че ще създадат коалиция хора, които освен не могат да се понасят едни други, които нямат никакви общи полезности, да не кажа, че въобще нямат такива, само че и не пестят цинизмите едни против други. Как биха работили дружно?! Абсурд!

Какъв е изводът от грозния театър, който ни разиграват тези хора: че постовете във властта са им значими непременно и че достолепието им не коства и пукната пара. Жални Христо и Мая! ", написа Веселин Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР